Vloerverwarming
Energiezuinig verwarmen van onder tot boven
Wanneer u kiest voor vloerverwarming, kiest u niet enkel voor het comfort van een aangename, gelijkmatige temperatuur in uw woning. Professioneel geinstalleerd, zorgt vloerverwarming door zijn lage opwarmingstemperatuur in combinatie met een groot verwarmingsoppervlak voor een flinke besparing op uw energiefactuur.

Bovendien hebt u geen nood aan radiatoren, waardoor uw binnenhuisinrichting een stuk vrijer wordt.

Er is bij dit type verwarming tevens minder sprake van stofcirculatie, wat vloerverwarming een goede keuze maakt in het geval van allergieën en andere ademhalingsproblemen.
U kan bij ons terecht voor een zorgvuldige installatie van vloerverwarming op water. Deze energiezuinige verwarming kan perfect functioneren als uw hoofdverwarming en vormt door de lage opwarmtemperaturen een goede combinatie met een warmtepomp en/of zonneboiler.

Hebt u interesse in vloerverwarming en wenst u een prijsbepaling? Een precieze prijsbepaling van vloerverwarming per vierkante meter is echter moeilijk. De installatie is immers afhankelijk van veel factoren zoals een plaatsing in een nieuwbouw of bestaande woning, het type verwarmingsketel, het besturingssysteem, de isolatiedikte, de vloeropbouw en verkozen vloerbekleding.

Neem voor meer informatie snel contact op met Kristof Quicke en leg een afspraak vast. Op die manier kunnen uw mogelijkheden nagaan en een precieze prijs op uw maat aanbieden.